1,000 + malam percuma ditebus mingguan dengan mata ganjaran

Terma & Syarat

Kami mengalu-alukan anda ke laman internet kami. Jika anda ingin terus menjadi untuk melawat atau mengimbas laman internet yang kita dicipta maka ia biasanya menunjukkan bahawa anda mahu kekal dengan mematuhi untuk penderitaan dan syarat-syarat penggunaan . Jika di bawah apa-apa jenis penyakit yang anda tidak bersetuju dengan setiap perkara yang kecil yang terkandung dalam kunjung hilang dengan terma, kami meminta anda untuk mengelakkan laman web kami. Terma yang dikaji semula dalam rekod seperti 'kita' atau ' kita ' adalah merujuk kepada pemilik laman web ini . Sekali lagi istilah ' anda ' menjelaskan pengunjung praktikal yang pasti akan menggunakan laman web kami untuk ciri mengumpul maklumat.

Salam untuk menggunakan
Terdapat banyak umum dalam perkembangan yang ditawarkan di laman web. Dan semua ini khusus boleh berubah bila-bila masa tanpa sebarang bentuk dimaklumkan. Laman web ini tambahan pula menyelia pelupusan anda melayari laman web oleh cookies. Dalam contoh elaun anda untuk penggunaan biskut, terdapat khusus tertentu yang sudah tentu akan disimpan oleh laman internet kita seperti label , alamat e -mel, nombor kad bank. Pada masa lain dalam formasi ini mungkin sebagai tambahan hal perkara bagi menggunakan rakan-rakan sambutan 3. Selain itu ada jaminan disediakan di komponen kami atau dari sahabat elemen ketiga untuk menggunakan khusus peribadi dengan tepat atau sepenuhnya. Tidak ada jaminan untuk masa yang tidak berkesudahan atau kestabilan dan keberkesanan data dalam tawaran banyak yang dibuat dalam laman web ini juga . Kami juga meninggalkan sebarang bentuk liabiliti kepada kesilapan dalam laman web ini ke tahap max seperti yang dianggap oleh dasar atau keadilan. Anda juga mungkin menggunakan maklumat yang disediakan di bahaya sendiri sangat anda. Untuk keadaan seperti ini kita tidak bertanggungjawab . Kami menyediakan anda dengan maklumat bahawa ia akan menjadi tugas anda sendiri untuk mengambil kesempatan daripada apa-apa jenis yang seumpamanya produk dan memastikan bahawa perkara-perkara sebagai tambahan kepada maklumat dan penyelesaian yang disediakan dan boleh didapati di laman web muat terbaik untuk kekhususan yang keperluan anda.

Benarkan dan ciri-ciri laman web ini
Terdapat banyak perkara dalam produk laman di mana sahaja kita mempunyai pelesenan . Gaya , penampilan, melihat, dan juga grafik laman web yang terdapat dalam ini. Jika tanpa mematuhi atau menyimpan kepatuhan kepada peraturan-peraturan hak cipta perkhidmatan di atas adalah dicipta semula, maka yang diambil kira di bawah kecuaian. Peraturan bahan hak milik terma yang disebut dalam laman web ini bersih. Pengiktirafan ditawarkan kepada pemandu yang mercu digunakan dalam laman internet. Ini adalah semata-mata mercu digunakan oleh laman web atau diterbitkan semula oleh laman web. Terdapat boleh meningkatkan kebimbangan kes ganti rugi daripada anda jika kandungan laman web ini digunakan dalam cara yang tidak wajar. Ia adalah tambahan melihat sebagai kesalahan jenayah.

Url untuk banyak laman web lain
Laman internet juga boleh mengambil kesempatan daripada dan terdiri daripada beberapa pautan dari pelbagai jenis pelbagai laman web lain. Pautan ini internet memberi jaminan bahawa anda menawarkan butiran anda dan meningkatkan keuntungan anda. Namun ia tidak menerangkan hakikat bahawa kita memilih syor laman web seperti siapa yang berkaitan diberikan sehingga laman web kami. Tiada kewajipan pada unsur kami mengenai laman web yang mungkin terus dikaitkan dengan laman web kami. Tambahan pula , kami tunjukkan bahawa menggunakan laman web kami dan perbezaan pendapat yang boleh berlaku selain daripada menggunakan laman web ini adalah tertakluk di bawah wilayah yang sah dan keperluan mengawal negeri dan negara.

Penggunaan yang disahkan laman web web
Laman web kami adalah benar-benar fikir penggunaan yang semata-mata undang-undang dan penggunaan hanya akan merujuk kepada obtainment daripada beberapa dalam membina -up yang ditawarkan di laman web web. Mendapatkan butiran untuk laman web ini adalah bersih begitu juga sebahagian daripada aktiviti-aktiviti yang sah. Laman web ini ketat melarang tersumbat atau cabaran menggunakan laman web ini . Tiada produk keperluan laman untuk tambahan diubah. Laman internet tidak juga mengekalkan kecelakaan di smalls untuk pengumpulan atau meminta untuk maklumat yang peribadi daripada sesiapa atau individu di bawah umur lapan belas tahun. Sebarang jenis jenis jenis penghantaran atau muat naik dilarang , mengganggu , menipu, kesat atau lucah item dengan had laman internet mengalami liabiliti sivil dan pasti akan turun di bawah jenayah. Tidak ada mesej jelas atau bahan perlu dihantar melalui laman bersih atau sebaliknya dilihat sebagai satu kesalahan jenayah. Juga mengumpul maklumat yang telah di laman web mengenai maklumat peribadi daripada sesiapa adalah tambahan dihancurkan oleh laman web. Kami tidak melihat kepadanya apa-apa jenis keselamatan bagi diri laman web ini di bawah kes kesalahan jenayah.

hak cipta
Tidak dikurangkan kepada teks tetapi dalam penubuhan itu, laman web internet yang kita ada sebenarnya dicipta dilindungi di bawah undang-undang negara. Anda perlu bersetuju apabila melihat laman web kami untuk melindungi dan ganti yang kebebasan awam kesesuaian laman web. Semua hak constitutionals dalam keadaan hari ini dan juga pada masa akan datang adalah semata-mata membuat tempahan untuk untuk digunakan oleh pihak berkuasa resort untuk kegunaan eksklusif yang sama. Anda tidak dibenarkan untuk menggunakan ciri penting di dalam laman internet hotel selain daripada contoh persetujuan tertentu.

Menembak
Dengan menyerang semua fail dan produk yang digunakan dari ubat yang anda dengan mudah boleh menamatkan mengenai penggunaan perkhidmatan pada bila-bila lebih sesuai untuk anda . Sekiranya terdapat peristiwa penggantungan ketiga atau penamatan tambahan jawapan tapak resort kami akan pasti tidak dibangkitkan, dalam hal itu. Pada perjanjian untuk menamatkan remedi yang diberikan kepada anda oleh laman internet kami kita boleh menangguhkan semua penyelesaian yang dia melanjutkan kepada anda oleh cara-cara laman internet kami tanpa sebarang bentuk notis yang sesuai atau sebelumnya. Di bawah gangguan menembak itu anda perlu memusnahkan semua dokumen yang diperlukan didapati daripada laman web bersih dan juga menahan diri daripada menggunakan ia sebagai segera yang mungkin. Juga ia patut dibenarkan oleh anda bahawa pilihan boleh mengubah suai mewujudkan oleh kekurangan keupayaan kepada komponen anda untuk mengakses produk laman web. Kami akan pasti tidak bertanggungjawab dalam keadaan sedemikian.