1,000 + malam percuma ditebus mingguan dengan mata ganjaran

Sunway

Juliet Inn Hotel

Areas: Sunway

Juliet Inn Hotel
No. 9 Jalan PJS 8/7 Mentari Business Centre, Sunway, Kuala Lumpur, Malaysia
Cari semua yang Kuala Lumpur tawarkan dengan Juliet Inn Hotel sebagai 40 bilik tamu base.The di hotel 2-bintang ini menyediakan semua kemudahan penting yang diperlukan oleh perniagaan dan percutian ciri bilik tamu traveler.Each kemudahan seperti bilik tidak merokok, pendingin hawa , wayang dalaman, meja, pengering rambut, akses internet (wayarles). kemudahan Hotel yang ditawarkan di penginapan Kuala Lumpur ini termasuk perkhidmatan bilik 24 jam, lif, perkhidmatan bilik, peti deposit keselamatan, WiFi, room.Along keluarga dengan lokasinya yang strategik di Kuala Lumpur , hotel juga menawarkan pelbagai perkhidmatan dan kemudahan untuk guests.To membuat tempahan di Juliet Inn Hotel Kuala Lumpur dengan borang tempahan dalam talian kami yang selamat, sila pilih tempoh preffered anda tinggal.

My Home Hotel Sunway Mentari

Areas: Sunway

My Home Hotel Sunway Mentari
39 Jalan PJS 8/12 Dataran Mentari, Sunway, Kuala Lumpur, Malaysia
Cari semua yang Kuala Lumpur tawarkan dengan Home Hotel Sunway Mentari saya sebagai base.The My Home Hotel Sunway Mentari menawarkan lokasi yang selesa dengan kemudahan moden di setiap bilik tamu dan bilik tamu service.Each hebat mempunyai pendingin hawa, meja, akses internet (wayarles ), televisyen LCD / skrin plasma, pancuran, akses internet wayarles (percuma), akses internet (percuma). kemudahan asas yang disediakan di penginapan Kuala Lumpur ini terdiri daripada perkhidmatan dobi / cucian kering, perkhidmatan bilik, WiFi, bilik keluarga, bilik merokok. Dengan kemudahan hospitaliti dan elegan, tetamu di hotel ini pasti akan mempunyai stay.For mengesankan tempahan anda di Home My Hotel Sunway Mentari Kuala Lumpur, sila pilih tempoh anda tinggal dan mengisi borang tempahan dalam talian kami yang selamat.

Romeo Inn Hotel

Areas: Sunway

Romeo Inn Hotel
No. 9 Jalan PJS 8/5 Mentari Business Centre, Sunway, Kuala Lumpur, Malaysia
Romeo Inn Hotel terletak sempurna untuk kedua-dua perniagaan dan tetamu bersantai ke Kuala Lumpur untuk hotel 1-bintang telah ditubuhkan pada tahun 2000 dan menawarkan 17 bilik tamu guestrooms.The dilengkapi dengan bilik tidak merokok, pendingin hawa, jubah mandi, meja, pengering rambut, akses internet (wayarles). Para tetamu yang menginap di penginapan Kuala Lumpur ini boleh menikmati pelbagai kemudahan hotel seperti perkhidmatan bilik 24 jam, lif, perkhidmatan bilik, peti deposit keselamatan, WiFi. Sebagai salah satu hotel yang berkualiti baik di Kuala Lumpur, tetamu menginap di hotel ini akan mencari lokasi yang selesa dan suasana yang menyeronokkan tenang. Untuk membuat tempahan di Romeo Inn Hotel melalui borang tempahan dalam talian kami yang selamat, sila masukkan tarikh lawatan anda.

Sun Inns Lagoon

Areas: Sunway

Sun Inns Lagoon
No 121 Jalan PJS 11/2, Sunway, Kuala Lumpur, Malaysia
Lagoon Sun Inns terletak sempurna untuk kedua-dua tetamu perniagaan dan percutian ke Kuala Lumpur.All 98 bilik tamu di hotel ini menyediakan semua keselesaan dan kemudahan tetamu inginkan di sebuah hotel di bilik class.Each ini menarik dilantik dengan bilik tidak merokok, udara hawa, pengering rambut, akses internet (wayarles), televisyen, pancuran, pancuran dan tab, pembuat kopi / teh maker.This Kuala Lumpur penginapan mengandungi semua kemudahan dan kemudahan yang anda inginkan dari sebuah hotel dalam satu class.Being iaitu hotel yang berkualiti baik di Kuala Lumpur, tetamu yang menginap di hotel ini akan mencari lokasi yang selesa dan suasana yang menyeronokkan tenang. Untuk membuat tempahan di Sun Inns Lagoon Kuala Lumpur dengan borang tempahan dalam talian kami yang selamat, sila pilih tempoh preffered anda tinggal.

Sun Inns Mentari

Areas: Sunway

Sun Inns Mentari
No.7, Jalan Pjs 8/5, Dataran Mentari, Sunway, Kuala Lumpur, Malaysia
Sun Inns Mentari terletak di Kuala Lumpur menjadikannya salah satu hotel terbaik untuk tinggal di sementara di town.This 2-bintang harta menawarkan pelancong pilihan 50 bilik yang menyenangkan yang dilengkapi dengan kemudahan standard hotel di class.The bilik dilengkapi dengan bilik tidak merokok, pendingin hawa, pengering rambut, akses internet (wayarles), television.The kemudahan asas yang disediakan di penginapan Kuala Lumpur ini terdiri daripada Wi-Fi di tempat awam, merokok room.With kemudahan yang elegan dan layanan, tetamu di hotel ini pasti akan mempunyai satu stay.To mengesankan meneruskan tempahan anda di Sun Inns Mentari, hanya memilih tarikh perjalanan anda dan isikan dalam borang tempahan dalam talian kami yang selamat.

Sun View Hotel

Areas: Sunway

Sun View Hotel
No. 2-1 Jalan PJS 8/6 Mentari Business Centre, Sunway, Kuala Lumpur, Malaysia
Hotel Sun View Hotel terletak di Kuala Lumpur menjadikannya salah satu hotel terbaik untuk tinggal di sementara di town.This 1-bintang ini menawarkan 57 bilik-bilik yang selesa dengan pelbagai kemudahan dalam bilik yang sesuai untuk traveler.Each moden hotel bilik tamu menawarkan bilik tidak merokok, pendingin hawa, meja, pengering rambut, akses internet (wayarles), akses internet, board.Services menyeterika dan kemudahan yang disediakan untuk tetamu di penginapan Kuala Lumpur ini terdiri daripada perkhidmatan bilik 24 jam, lif, perkhidmatan bilik, deposit keselamatan kotak, WiFi, hotel keluarga room.This dicirikan oleh gabungan keselesaan moden dan unsur tradisional Kuala Lumpur, menjadikannya penginapan yang berbeza. Sila lengkapkan borang tempahan dalam talian kami yang selamat dengan memasukkan tempoh anda tinggal.

Sunway Pyramid Hotel @ Sunway Resort

Areas: Sunway

Sunway Pyramid Hotel @ Sunway Resort
Persiaran Lagoon, Sunway, Kuala Lumpur, Malaysia
Sunway Pyramid Hotel @ Sunway Resort terletak sempurna untuk kedua-dua perniagaan dan tetamu bersantai ke Kuala Lumpur untuk hotel 4-bintang ditubuhkan pada tahun 2004 dan menawarkan 541 bilik tamu adalah guestrooms.Each berkelengkapan menarik dengan bilik tidak merokok, pendingin hawa, meja, rambut pengering, dalam bilik safe.Guests boleh mengalami keselesaan bertaraf tinggi semasa menginap di hotel mewah Kuala Lumpur dengan segala yang mereka perlukan tepat di laman seperti kedai-kedai, lif, bar / pub, perkhidmatan dobi / cucian kering, kemudahan mesyuarat, kelab malam . Hotel ini menawarkan gimnasium, spa, kolam renang luaran untuk memberikan keseronokan tambahan dan kelonggaran bagi hotel semua guests.This dicirikan oleh gabungan keselesaan moden dan unsur tradisional Kuala Lumpur, yang menjadikannya penginapan yang berbeza. Sila lengkapkan borang tempahan dalam talian kami yang selamat dengan memasukkan tempoh anda tinggal.

Sunway Resort Hotel & Spa

Areas: Sunway

Sunway Resort Hotel & Spa
Persiaran Lagoon, Sunway, Kuala Lumpur, Malaysia
Sunway Resort Hotel & Spa terletak sempurna untuk kedua-dua perniagaan dan tetamu bersantai ke Kuala Lumpur.The Sunway Resort Hotel & Spa menawarkan lokasi yang selesa dengan kemudahan moden di setiap bilik tamu dan bilik tamu service.Each hebat dilengkapi dengan bilik tidak merokok, internet akses - wayarles, akses internet - LAN, conditioning.Services udara dan kemudahan yang disediakan untuk tetamu di penginapan Kuala Lumpur ini terdiri daripada kedai-kedai, kemudahan mesyuarat, perkhidmatan dobi / kering cleaning.Hotel 's tetamu boleh pengalaman di tapak lapang terbaru dan kemudahan sukan seperti spa, gym.Being salah satu hotel yang berkualiti baik di Kuala Lumpur, tetamu yang menginap di hotel ini akan mencari lokasi yang selesa dan suasana yang menyeronokkan tenang. Buat tempahan anda di Sunway Resort Hotel & Spa Kuala Lumpur sekarang dengan memilih tarikh pilihan anda penginapan dan mengemukakan borang tempahan dalam talian kami.

The Villas @ Sunway Resort

Areas: Sunway

The Villas @ Sunway Resort
Persiaran lagoon Bandar, Sunway, Kuala Lumpur, Malaysia
Cari semua yang Kuala Lumpur tawarkan dengan The Villas @ Sunway Resort 5-bintang sebagai base.This harta menawarkan pelancong pilihan 17 bilik yang menyenangkan yang dilengkapi dengan kemudahan standard hotel dalam ciri-ciri class.Each bilik tamu kemudahan seperti pendingin hawa, jubah mandi, meja, pengering rambut, tempat simpanan dalam bilik, televisyen LCD / skrin plasma, tab mandi, kemudahan tetamu saman shower.To ', penginapan Kuala Lumpur ini menawarkan perkhidmatan bilik 24 jam, kedai, perkhidmatan dobi / cucian kering, kemudahan mesyuarat, restoran, peti deposit keselamatan, salun, tetamu tours.For untuk berehat, hotel ini menawarkan pelbagai kemudahan dan perkhidmatan termasuk urut, gimnasium, hotel pool.This luar dicirikan oleh gabungan keselesaan moden dan unsur tradisional Kuala Lumpur, membuat penginapan yang berbeza. Untuk menempah bilik dengan mudah di The Villas @ Sunway Resort, sila kemukakan tarikh perjalanan anda dan teruskan dengan borang tempahan dalam talian kami yang selamat.

Villa Kobeta @ Casabella Sunway

Areas: Sunway

Villa Kobeta @ Casabella Sunway
Jalan PJS 9/1A, Sunway, Kuala Lumpur, Malaysia
Villa Kobeta @ Casabella Sunway terletak sempurna untuk kedua-dua perniagaan dan tetamu percutian ke bilik Kuala Lumpur.All hotel mempunyai semua kemudahan yang dijangka di sebuah hotel di dalam kelas untuk memenuhi bilik penuh comforts.The tetamu dilengkapi dengan akses internet wayarles, bilik tidak merokok, bathtub.Hotel kemudahan yang ditawarkan di penginapan Kuala Lumpur ini termasuk hotel park.The kereta menyediakan perkhidmatan yang hangat dan mesra antarabangsa standard.For tempahan anda di Villa Kobeta @ Casabella Sunway Kuala Lumpur, sila masukkan tarikh lawatan pilihan anda dan ikut borang tempahan dalam talian kami yang selamat.