1,000 + malam percuma ditebus mingguan dengan mata ganjaran

KL tinggal untuk keluarga dengan anak-anak

Dua puluh empat jam hiburan. Dan semua dalam keselesaan bilik hotel cantik. Bagi saya, ini adalah tawaran yang paling menarik di Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel terletak di segi tiga emas di bandar ini.

kl-shereton-imperial

Bayangkan menghabiskan malam menonton filem dengan orang yang anda sayangi peribadi, tetapan mewah. Bagi keluarga yang mempunyai anak-anak, ia akan menjadi masa yang hebat bersama-sama jauh dari rumah.
 
Bilik ini bukan sahaja menawarkan rangkaian satelit dengan saluran lengkap termasuk Disney, Star Movies, ESPN dan Star Sports tetapi ada juga pemain DVD, dan tetamu boleh meminjam filem secara percuma dari pemilihan di Perpustakaan CD.

Rasanya yang baik untuk berehat di tempat yang sejuk, comfortable room terutamanya selepas hari keseronokan di beberapa tarikan berdekatan seperti pusat membeli-belah Suria KLCC dan taman, Petronas Twin Towers dan tempat membeli-belah Bukit Bintang.

Hanya untuk keluarga

Hotel ini menawarkan Masa Keluarga pakej hujung minggu khas (sah untuk mendaftar masuk pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad) yang direka untuk membenarkan keluarga untuk menghabiskan masa yang berkualiti bersama-sama.

Ia termasuk penggunaan percuma Internet, sarapan pagi untuk dua orang dewasa dan seorang kanak-kanak dengan diskaun 50 peratus untuk anak kedua, katil lipat percuma dan tempat letak kereta percuma.

Selain itu, ibu bapa boleh menikmati hidangan gastronomi untuk makan tengah hari dan makan malam. Seorang kanak-kanak makan secara percuma dengan setiap pembelian hidangan dewasa di mana-mana restoran di hotel.

Daftar-keluar lewat (tertakluk kepada ketersediaan bilik) hingga 4 petang juga disediakan. Maklumat lanjut di sini.

Bilik yang selesa

Bilik tidur, dalam warna oren terang, mempunyai HDMI terbina dalam dan RCA pelabuhan berhampiran meja tulis yang bergaya di mana saya hanya boleh plug komputer riba saya dan lampirkan ia terus kepada TV skrin rata anggun. Ini menambah kemudahan dan kemudahan untuk menggunakan alat moden.

Selain itu, katil bersaiz king yang selesa, dengan bantal berbulu licin, hanya begitu menarik dan selesa yang saya enggan untuk keluar daripadanya.

Saya juga berasa benar-benar di rumah, terima kasih kepada yang selesa, suasana yang tenang di bilik dan perabot yang bergaya.

Hotel ini juga mempunyai Link @ Sheraton, satu sudut di kawasan lobi dengan stesen kerja internet yang dibolehkan dan ruang TV lengkap dengan Xbox di mana para tetamu boleh menikmati permainan agresif dan menyeronokkan sesuai untuk keluarga.