1,000 + malam percuma ditebus mingguan dengan mata ganjaran

Hotel Kuala Lumpur

  Save Up From 30% - 75% Check Now ! kl hotels

Kuala Lumpur. Ia sebagai sebuah bandar yang benar-benar unik. Anda akan mendapati dunia di kota ini tetapi anda tidak akan pernah menemukan sesuatu seperti itu di tempat lain di dunia.

Sebagai permulaan, KL (seperti yang kita sayang menyebutnya) mempunyai ikon sendiri globalnya di Menara Berkembar PETRONAS, melambung 452 meter di atas permukaan jalan dan 88 cerita tinggi. Struktur mega menara megah atas KL, yang menggambarkan pandangan universal ikon dari setiap sudut kota. Tepat di bawah Menara Berkembar adalah tempat membeli-belah terbaik di Malaysia, menampilkan jenama busana anggun untuk fesyen jalan bergaya. Bagi mereka yang mempunyai kegemaran untuk Broadway seperti teater, bertemu masyarakat bertindak berbakat KL yang membawa anda menunjukkan baik dan persembahan dari tradisional ke satir. Pihak penonton akan menemukan adegan malam bergetar KL sempurna untuk memuaskan nafsu makan mereka untuk tempat berlakunya paling pesta.

Tetapi sudah tentu, jika anda rindu untuk mengalami dunia merayu tradisional dalam budaya dan nilai-nilai Malaysia, jalan-jalan lama KL dengan aktiviti-aktiviti yang menawan dari hari ke hari dan bau aromatik akan pesona anda. Anda akan mengalami bandar ini, dengan muzik yang bergema dari tempat-tempat hiburan, maka sinar lampu kenderaan mencari makanan ringan yang sempurna hingga larut malam dan lampu jalan yang berwarna-warni - tontonan yang membuktikan KL sebagai tempat yang pasti untuk melawat untuk pelancong dunia.

Di sini, kami akan menunjukkan kepada anda destinasi yang wajib dilihat dan-perlu melakukan aktiviti-aktiviti yang akan gairah Anda pasti. Dengan begitu banyak tempat untuk pergi, perjalanan ke KL mungkin kelihatan banyak. Tapi untuk membantu, kami telah mengumpulkan tarikan yang terbaik yang akan membimbing anda di dalam dan sekitar bandar ini yang luar biasa.