1,000 + malam percuma ditebus mingguan dengan mata ganjaran

Kuala Lumpur Shopping

kl-shopping-centre-01

Membeli-belah Kuala Lumpur adalah satu kemestian untuk semua pengunjung. Jika anda merancang untuk melawat Malaysia untuk tujuan membeli-belah, cuba untuk merancang lawatan anda ke bertepatan dengan Jualan Malaysia GP, pertengahan tahun Malaysia Karnival Jualan Mega dan akhir tahun Malaysia Akhir Tahun Jualan.

kl-info-midvalley-mall

1Malaysia GP Sale: 15 Mac 2014 - April 6, 2014
1Malaysia Karnival Jualan Mega: 28 Jun 2014 - 1 Sep 2014
Jualan Akhir Tahun 1Malaysia: 15 November 2014 - 5 Jan 2015

Kompleks membeli-belah yang paling menawarkan diskaun hebat sehingga 75% pada masa ini tahun ini.

Nikmati pengalaman membeli-belah Kuala Lumpur anda ...

Walaupun anda tidak boleh membuat ia pada masa ini tahun ini, masih terdapat banyak jualan berlaku di pelbagai kompleks membeli-belah di seluruh negara. Yang berbeza ialah, ia bukan satu acara di seluruh negara.

kl-info-kl-shopping-mall-02


Antara Kuala Lumpur, Petaling Jaya dan Klang pusat membeli-belah alternatif adalah:

Aeon Bukit Tinggi Klang
Ini pusat membeli-belah yang baru dibuka pada November 2007 dan terletak di tepi jalan ke Banting di Klang. Terdapat lebih daripada 160 kedai runcit di sini.


Ain Arabia atau Arab Street
Ini adalah tempat di Kuala Lumpur di mana orang-orang Arab dan pengunjung datang untuk menikmati masakan Timur Tengah dan juga mendapatkan barang-barang runcit seperti kacang, tarikh, gula-gula, minyak zaitun dan lain-lain dari Timur Tengah.


Amcorp Mall
Pusat membeli-belah ini terletak hanya 2 minit berjalan kaki dari Stesen LRT Taman Jaya. Pasar lambak di hujung minggu adalah salah satu daya tarikan utama di sini. Anda akan dapat untuk mencari barang-barang antik dan koleksi di sini.


Bukit Bintang
Kawasan Bukit Bintang di Kuala Lumpur adalah salah satu yang tertua dan popular syurga membeli-belah untuk semua pengunjung. Starhill Gallery, pusat membeli-belah mewah dengan barang-barang yang direka oleh beberapa di dunia pereka terkenal yang dijual di sini.


Berjaya Times Square
Membeli-belah, tempat makan, taman tema, bowling, panggung wayang, IMAX boleh didapati di pusat membeli-belah ini. Ia merupakan satu pusat sehenti bagi convenienced anda.


Central Market
Menarik pengalaman membeli-belah Kuala Lumpur. Dapatkan seni dan kraf anda cenderamata Malaysia di sini. Central Market terletak di Kuala Lumpur dan merupakan salah satu bangunan warisan yang telah disesuaikan untuk digunakan yang berbeza.


Centrepoint Bandar Utama
Centrepoint di Bandar Utama adalah pusat membeli-belah saiz sederhana yang tidak begitu sesak berbanding dengan 1 Utama di kawasan itu. Kedai-kedai runcit termasuk salun rambut, kedai buku christian, kedai-kedai makan, rangkaian kecergasan, Manhattan Fish, Starbuck Cafe ..


Chinatown Kuala Lumpur
Tidak lupa adalah Chinatown Kuala Lumpur di mana bazar terbuka menawarkan pengunjung dengan jenis makanan andnight kehidupan pengalaman selepas semua kompleks membeli-belah utama telah ditutup untuk hari itu.

CITTA Mall
Ini adalah pusat membeli-belah terbaru di Ara Damansara, Petaling Jaya. Pusat membeli-belah yang lebih kecil berbanding dengan Mid Valley atau 1 Utama dan memenuhi lebih untuk keperluan penduduk berdekatan.


Digital Mall, Petaling Jaya
Melawat pusat membeli-belah 4-tingkat di Petaling Jaya yang menawarkan produk berkaitan IT, telefon bimbit dan barangan elektrik.


Empire Shopping Gallery
Pusat membeli-belah ini terletak di Subang Jaya dan dibuka pada tahun 2010.


1 Utama Shopping Center
Pusat membeli-belah 1 Utama adalah salah satu destinasi membeli-belah utama Malaysia dan terletak di bandar Petaling Jaya. Ini pusat membeli-belah kira-kira 20 minit memandu dari bandar Kuala Lumpur. Ia mempunyai 6 tingkat runcit dengan keluasan 5 juta kaki persegi.


Fahrenheit88
Pusat membeli-belah ini sebelum ini dikenali sebagai KL Plaza dan terletak di Bukit Bintang. Ia telah diubahsuai dan kini dibuka kepada orang ramai.


IOI Mall Puchong
IOI Mall di Puchong mempunyai semua kemudahan pusat membeli-belah biasa. Jaya Jusco, pusat bowling, kedai buku POPULAR dan GSC panggung wayang semua terletak di sini.


Ikano Power Centre
Ikano Power Centre di Mutiara Damansara adalah salah satu pusat membeli-belah yang paling kerap dilawati di Petaling Jaya. Ia terletak dalam jarak berjalan kaki dari Cineleisure Damansara, IKEA, TESCO, The Curve dan The Royale Bintang Damansara Hotel.


Mid Valley Megamall
Mid Valley Megamall adalah salah satu pusat membeli-belah terbesar di Kuala Lumpur. Anda boleh mendapatkan hampir segala-galanya yang anda perlukan di sini.

Mines Shopping Fair
The Mines Shopping Fair adalah "Hanya Shopping Mall di Dunia Yang Anda Boleh Cruise Ke". Nikmati membeli-belah anda dan berehat dengan pelayaran dengan keluarga anda di Utara dan / atau Tasik Selatan di sini.


Pavilion Kuala Lumpur
Pavilion KL adalah pengalaman membeli-belah Kuala Lumpur yang terkini dan moden yang bakal menyaingi Ginza Tokyo dan New York 5th Avenue. Terletak di Bukit Bintang, pusat ini runcit terkini telah dibuka kepada orang ramai pada 20 Sept, 2007.

Publika Solaris
Pusat membeli-belah ini terletak di Solaris Dutamas. Memenuhi terutamanya untuk ekspatriat yang tinggal berhampiran.


Subang Parade
Subang Parade di Subang Jaya telah menjadi salah satu pusat membeli-belah utama selama lebih daripada 20 tahun. Ia baru-baru ini diubahsuai dan penyewa utamanya ialah Parkson, Digital Satu, Cold Storage, HSL, MPH, Toys 'R' Us dan Celebrity Fitness.


Sunway Giza Mall
Pusat membeli-belah ini adalah membeli-belah dan makan pengalaman bersaiz sederhana yang terbaru di Kota Damansara, perbandaran baru dan meriah yang terletak di Petaling Jaya.


Sunway Pyramid Shopping Mall
Pengalaman membeli-belah di pusat membeli-belah bertema Mesir ini. Seksyen yang baru berkembang telah dibuka. Sebanyak 800 kedai runcit dijangka beroperasi sepenuhnya tidak lama lagi.


Suria KLCC
Suria KLCC adalah salah satu utama pusat membeli-belah Kuala Lumpur di Malaysia. Ia adalah satu kemestian bagi mereka yang ingin mendapatkan fesyen terkini atau alat di pasaran.


The Curve
The Curve di Mutiara Damansara merupakan pusat membeli-belah 3-tingkat yang moden yang menempatkan pelbagai jenis barangan dan kedai-kedai makanan. Ia terletak dalam jarak berjalan kaki dari Pusat Ikano Power, Tesco, Cineleisure Damansara dan IKEA Home Hiasan.


The Mall
Ini pusat membeli-belah Kuala Lumpur terletak bertentangan PWTC dan Pan Pacific Hotel di Kuala Lumpur. Legend Kuala Lumpur terletak di belakang pusat membeli-belah ini.


Tropicana City Mall
Ini pusat membeli-belah berhampiran SS2 dan Damansara Utama telah dibuka kepada orang ramai akhir Dis 2008 Major makanan, hiburan dan membeli-belah kedai-kedai runcit boleh didapati di sini.